Rigoletto

Giuseppe Verdi & Victor Hugo

Bewerking van Verdi’s opera en Hugo’s toneelstuk dat hiervan aan de basis ligt. Reconstructie van een tragedie die begon als een komedie. Samenwerking tussen DESCHONECOMPANIE en Comp. Marius. Première zomer 2021.

Last Minute

5 verrassende avonden met tekst & muziek

De eerste week van augustus reserveren we het podium van MIDDELHEIM21 voor initiatieven van collega’s en verwanten met kleinschalig werk dat unplugged en bij daglicht wordt getoond.

ANATOLE

Arhur Schnitzler

In Anatole zoekt iedereen naar de liefde. Comp.Marius brengt zes van de zeven eenakters uit Schnizlers eerste theaterstuk. Premiere op 20 augustus 2021 tijdens MIDDELHEIM 21.

Kleine Bezetting

Jolente De Keersmaeker & Willy Thomas

Vijfentwintig jaar nadat Jolente De Keersmaeker en Willy Thomas 'Kleine Bezetting' schreven en speelden, nemen twee jonge spelers de tekst weer op. Comp. Marius biedt aan Dagmar Dierick en Jonathan Michiels, masterstudenten LUCA-drama, een podium om hun bachelorproject te spelen.

Sit-Down Comedy #1 Oude meesters

Thomas Bernhard

Comp.Marius en ’t Barre Land (NL) maken met Sit-Down Comedy #1 de eerste van een reeks kleinschalige voorstellingen op basis van het prozawerk van Thomas Bernhard.

Komedie der Verleiding

Arthur Schnitzler

Masterstudenten LUCA-drama Dagmar Dierick en Jonathan Michiels vroegen aan Comp.Marius om hun eindproject te begeleiden, en omringen zich daarbij met zeven medestudenten.

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter and stay informed!

bulletin d'information

Abonnez-vous à notre bulletin d'information et restez informé

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!